Hírek - Online játékok - Szórakozás - Friss hírek percről percre magyarországról és a világban történt eseményekről. Hazai és külföldi lapok írásai. Az oldal folyamatosan bővülő témaköreiből : hírek percről percre, ingyenes letőltés, weblapok toplistája, magyar toplista, pénz kereseti lehetőség, bulvár , hitel lehetőségek, társkeresés, mobiltelefon alkalmazások, a mobiltelefonra : Mobillogó letöltés , mono- , polifónikus csengőhang letöltés , mobil java jaték letöltés , animált színes képernyővédő letöltés , felnőtt letőltések.Hirweb.hu-hírek a weben Kedvencek közé
Hírek - Játékok - Szórakozás!

Játék igazi pénzért Fogadj sms-t pénzért!
Csatornák
Kezdőoldal
Kiemelt hírek-klikk ide!
Magyar honlapok 
Online játékok
Élő tévécsatornák
Affiliate
Bannercsere
Felnőtt tartalom 18+
Felnőtt filmek
Vágyfokozók
Chat felnőtteknek

Add a Startlaphoz

A hirweb.hu-hírek a weben kiemelt hírei:

Második front alakulhat ki Nyugat-Ukrajnában – Rivne is függetlenedik Kijevtől?
Ukrajna nyugati részén is háborús állapotok alakulhatnak ki; egy ukrán katona szerint a Rivne régió jelenleg is közel áll ahhoz, hogy háborúban álljon a kijevi kormánnyal.
Tovább a teljes cikkre

Addig üsd a vasat, amíg meleg – a választás és a mozgás szabadságát, a sorsunk formálásának szabadságát.
Addig üsd a vasat, amíg meleg. Ez az erez éves kifejezés annyira igaz. Ha változást szeretnénk bármiben, nagyon fontos, hogy ezt akkor tegyük meg amikor az inspiráció jön, és nem azután. Akkor kell cselekedni amikor az inger megjelenik, mindegy hogy beszélünk, írunk, vagy fizikailag cselekszünk. Még akkor is, ha egy olyan dologról van szó amit nem tudunk abban az adott időben teljesen végrehajtani! Hallgatni ezekre az ingerekre vagy késztetésekre annyi, mint beteljesíteni azokat a dolgokat, amikre minket az Univerzum kijelölt.
Tovább a teljes cikkre

Német politikus: az atlantizmus súlyosan sérti az ország érdekeit
Nem lesz eredménye Berlinben az amerikai kémtevékenység miatt kezdett eljárásnak a Die Linke képviselője szerint, aki most azzal vádolja a kormányt, hogy jobban félti az amerikaiakkal fennálló viszonyt, mint saját választóinak biztonságát.
Tovább a teljes cikkreEgy magyar találmány, amely tönkreteheti a hatalmas gyógyszeripart
Mit csinálhat a hatalom egy olyan emberrel, aki elmúlt már "ennyi meg ennyi", és nem lehet a lelkisimeretét pénzért megvenni? A felfedezés, ami csak Magyarországon 15.000 életet menthetne meg évente, óriási szálka a gyógyszergyárak szemében, akik milliárdos üzletektől esnek el, ha Horváth Professzor úr szérumát megkapják az emberek.
Tovább a teljes cikkre

Tömeges bevándorlás Európába - okok és következmények
Amióta a nyugati "demokrácia" betette lábát az afrikai országokba, azóta a háborúk, éhínségek és a terrorizmus jelentik az ott élők mindennapjait. A pézhatalmi világelit által szándékosan legyengített Európa, mely saját önálló hadsereggel nem rendelkezik, gyakorlatilag képtelen a jelenlegi eszközökkel megoldani a kialakult bevándorlási hullám problémáját.
Tovább a teljes cikkre

Útlezárással blokkolják az élelmiszerimportot a francia gazdák
Tovább folytatják tömegdemonstrációikat a francia gazdák, mivel a kormány nem hajlandó megfelelő intézkedéseket hozni a mezőgazdaságot sújtó válság kezelésére, de eközben a szankciós politikát is tovább folytatná.
Tovább a teljes cikkreA német hírszerzés az amerikaiaknak kémkedett
A kormányoknak nincs ellenőrzése a titkosszolgálatok hálózata fölött, ami amerikai ellenőrzés alatt, senki által meg nem választott titkos kormányként irányítja Európát.
Tovább a teljes cikkre

Gond van megint 4.
Gond van megint. Ismét újabb rendkívüli probléma, mondhatni problémahalmaz vetődött fel. Most meg a soron következő bécsi Eurovíziós gagyifesztiválra küldött dalunk nem jó. Nagyon nem.
Tovább a teljes cikkre

Nariskin; az EU csatlakozzon az Eurázsiai Gazdasági Unióhoz
Szergej Nariskin szerint eljött az idő arra, hogy megkezdődjenek a konzultációk az Európai Unió és az Eurázsiai Gazdasági Unió egyesítéséről.
Tovább a teljes cikkre

Paul Hellyer volt kanadai védelmi miniszter: "Az USA komoly veszélyben van." - Feltárja az összeesküvést, Új Energia használatára, a Földönkívüliek bejelentésére, és az összeesküvés megbuktatására szólít fel a 2016-os választásokon
Egy 2015 március 18-án megjelent videó nyilatkozatában a volt kanadai védelmi miniszter Paul Hellyer kijelentette, hogy az USA "komoly veszélyben van", felfedte az árnyék összeesküvés irányítókat, és felszólította az amerikai embereket, hogy válasszanak egy új adminisztrációt, mely elkötelezett az Új Energia technológiák, és a Földönkívüliek jelenlétének nyilvánosságra hozatalában az elkövetkező 2016-os amerikai elnökválasztáson.
Tovább a teljes cikkreA SWIFT politikai fegyver
A nyugati bankok területi alapon diszkriminálják ügyfeleiket; a Krím-félszigetről nem lehet külföldre utalni, de a Krím-félsziget területére lehet. A SWIFT politikai utasításra állítja le szolgáltatásait.
Tovább a teljes cikkre

Agytakarítás – 8 dolog, amit zárjunk ki az életedből
Mindenkinek vannak olyan szokásai, amik nem kedveznek különösebben a békés, nyugodt életnek. Minél több rossz szokást tart meg egy ember, és gyakorolja azt, annál inkább a rabjukká válik, mígnem a végén azonosul velük, és a kritikákra már csak a vállát rángatja, hogy persze, “de én ilyen vagyok”. Az emberi elmére sok minden hat: képek, szagok, hangok, érzések, érzelmek, vagy éppen ezek hiánya. Viszont van egy olyan érzés, ami kifejezetten erősen hat, és az a félelem. A félelem az, ami olyan szokásokra veszi rá az embert, amelyek teljesen idegenek tőlük. A szokásaink, akárcsak az elménk, fejleszthető. Minden olyat kizárhatunk az életünkből, amelyek visszahúznak minket, és idegenek a valódi, boldog énünktől.
Tovább a teljes cikkre

GYÖMBÉR – Zingiber amivel, hihetetlen, hogy mennyi bajt előzhetsz meg
Miért ajánlom?
Tovább a teljes cikkreLiberálisok, raus
Kardjába dőlt az Index. Korábban utcára vitték volna a jobboldali ellenzéket, ma inkább hazaküldenék őket a szavazókörletekből. Valahogy egyik se sikerült, de a módszereikről lassan lehull a lepel.
Tovább a teljes cikkre

Egy gyerek üzenete a szüleihez!
Ne vegyél nekem dolgokat, amelyekre Te hiába vágytál! Ne érezz bűntudatot, ha nem tudsz nekem megadni mindent, amire fáj a fogam! Néha csak azért kérek valamit, hogy lássam hol a határ! Add nekem az idődet! Kérdezd meg mi történt az iskolában! Beszélgess velem arról, hogy mit gondolok! Érdeklődj afelől, hogyan oldom meg a feladataimat! Taníts engem a jóra és mondd el mi a rossz! Vitassuk meg terveinket! Bátoríts választásaimban! Dicsérj, ha megérdemlem! Terelj jó útra, ha tévedtem! Higgy nekem, bízz bennem! Irányításoddal jó utat fogok választani!
Tovább a teljes cikkre

Vlagyimir Putyin visszaadta népe büszkeségét
Egy cseh napilap hétfői kiadása az európai sajtóban egyedülálló módon nyíltan kijelentette; az Európai Unió és az Egyesült Államok Vlagyimir Putyin lejáratására tett kísérletei annak tudhatók be, hogy a nyugati országoknak komoly frusztrációt okoznak az utóbbi tizenöt év során Oroszország által elért eredmények.
Tovább a teljes cikkre14 közvetett bizonyíték, ami alátámasztja a lélekvándorlás létezését
Előbb-utóbb minden embert elér a halál, a vég. Meghalunk, és többé nem létezünk, mert földi „pályafutásunk” befejeződik. Vagy mégsem? Honnan jövünk, és vajon hová megyünk? Az embert mindig is foglalkoztatta a halál utáni ismeretlen titokzatosság, és ma már nagyon sokan vannak meggyőződve arról – amit többek között a buddhizmus is tényként kezel –, hogy földi halálunkkal nem ér véget életünk és fejlődésünk. A test ugyan elpusztul, ám a lélek egy másik időben, helyen és testben folytatja küldetését. Lehetséges az újjászületés? Van élet az élet után? Ezek olyan kérdések, melyeket a tudomány évszázadok óta feltesz, a keleti vallások pedig tényként kezelik őket. Van-e egyáltalán igazságalapjuk? Ha alaposan megvizsgálunk egy-egy reinkarnáció-gyanús esetet, rálelünk olyan közvetett bizonyítékokra, amelyek alátámasztják a jelenség létezését.
Tovább a teljes cikkre

Washington a háborúk kezdeményezője és haszonélvezője
Andrej Kartapolov altábornagy, az orosz fegyveres erők vezérkara operatív főosztályának főnöke szerint az Egyesült Államok a modern katonai konfliktusok egyetlen kezdeményezője, és az utóbbi tíz év során az amerikai szövetségesek több mint 50 alkalommal alkalmaztak katonai erőt saját határaikon kívül.
Tovább a teljes cikkre

Ez a repülőgép bárhová képes eljutni a Földön 4 óra alatt
Ki emlékszik a Concorde-ra, az ikonikus szuperszonikus utasszállítóra, amely képes volt az utasait kevesebb, mint 3 óra alatt New Yorkból Londonba eljuttatni? Az utazási idő felére csökkentése valóban lenyűgöző teljesítmény volt abban az időben, de ez semmi ahhoz a repülőgéphez képest, melyen jelenleg a Reaction Engines (1) brit repülőgép vállalat dolgozik. Az új hajtómű rendszerük lehetővé fogja tenni, hogy az utasok 4 órán belül a Föld bármely pontját elérjék. Igen, még akkor is, ha New Yorkból utazik Hongkongba, vagy Londonból Sydneybe, mindössze négy óra. Plusz a hajtómű lehetővé teszi, hogy a repülőgép a világűrben is utazzon.
Tovább a teljes cikkreExkluzív: Bizonyíték került a napvilágra ,hogy Katar képzi ki a Szíriába küldött terroristákat.
Katar, Törökország és líbiai terroristák közös akciójaként majdnem kétezer észak-afrikai harcost képeztek ki és küldték Szíriába.
Tovább a teljes cikkre

Történelmi, nehezen megjósolható esemény áll küszöbön - Benjamin Fulford
Jelenleg számos vitathatatlan jele van annak, hogy egy történelmi, megjósolhatatlan esemény áll küszöbön. Az esemény pontos jellege bizonytalan, de ez magában foglalja egy kormányzati rendszer végét, amely több ezer évre nyúlik vissza, és egy új paradigma megjelenését az emberiség számára. Mivel a globális okkult vezetők machinációikat általában összekapcsolják bizonyos égi jelenségekkel, lehetséges, hogy ez az esemény kapcsolatban áll a március 19-i szuperholddal és a március 20-i napfogyatkozással.
Tovább a teljes cikkre

Steinmeier: tárgyalni kell az oroszokkal
A Szabad Európa Rádió birtokába jutott egy Frank-Walter Steinmeier német külügyminiszter által Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság elnökének küldött levélnek, melyben a német politikus hangsúlyozza, hogy el kell oszlatni Oroszország aggodalmait az Európai Unió és Ukrajna közti szabadkereskedelmi zónára vonatkozóan.
Tovább a teljes cikkreAz Emberré válás szabályai
1. Kapsz egy testet. Akár tetszik, akár nem, földi léted egész tartalmára ez a tiéd.
2. Tanulsz teljes óraszámban látogatod az Élet nevű szabadegyetemet, ahol mindennap módod nyílik arra, hogy valami újat tanulj. Talán szereted az így szerzett ismereteket, talán lényegtelennek vagy ostobaságnak tartod őket.
3. Nincs balsiker, csak tanulság. A fejlődés próba szerencse folyamat, azaz kísérletezés. A “sikertelen” kísérletek éppúgy a folyamat részét képezik, mint az “eredményesek”.
Tovább a teljes cikkre

A rendőrség szerepéről
Az iráni iszlám forradalom vezetője, Hamenei ajatollah vasárnap vezető tisztviselők előtt mondott beszédet a rendőrség társadalomban betöltött szerepéről, hangsúlyozván, hogy a rendfenntartás erővel kell garantálja a stabilitást és létbiztonságot, a Hollywood-stílusú látszatrendőrség koncepcióját pedig el kell vetni.
Tovább a teljes cikkre

Tovább terjeszkedne a NATO
A NATO tovább fokozza katonai jelenlétét Kelet-Európában; Németország, Lengyelország és Dánia védelmi miniszterei megállapodtak a Lengyelországban állomásozó nyugati kontingens bővítéséről.
Tovább a teljes cikkreNyemcov gyilkosság: Putyin már 3 évvel ezelőtt figyelmeztetett, hogy egy ilyen provokáció megtörténhet
Már 2012 februárjában (három évvel ezelőtt!) figyelmeztette az oroszokat Putyin, hogy pontosan ilyen provokáció történhet meg, mint amit most a Nyemcov gyilkosságnál láttunk. Erről felvétel is készült: Az angol felirat alul bekapcsolható. Megjegyzés: Az orosz "??????????" szót gyakran fordítják "provokációnak", amely nem helytelen, amíg tisztában vannak azzal, hogy oroszul a "provokáció" jelenthet "hamis zászlót", ahogyan azt ebben az összefüggésben...
Tovább a teljes cikkre

Kinek állt érdekében?
Péntek éjjel óta nagyrészt a moszkvai, Borisz Nyemcov-féle gyilkosság foglalkoztatja a világ politikai történései iránt fogékonyakat. Az érdeklődés persze nem véletlen, hisz az ügy jóval több annál, mint hogy lelőttek egy embert az orosz főváros központjában. A nálunk kevésbé ismert Borisz Nyemcov ugyanis az 1990-es évek egyik vezető orosz politikusa, de legfőképp Vlagyimir Putyin jelenlegi ellenzékének ikonikus alakja, aki több közeli hozzátartozója és ismerőse egybehangzó állítása szerint is komoly bizonyítékokat gyűjtött össze az orosz hadsereg kelet-ukrajnai bűntényeiről és Putyin szerepéről a konfliktusban.
Tovább a teljes cikkre

A szárnyas bika mártírhalála. Ur-Shalem bosszúja Babilonon és Nabukodonozoron
Nem hittem volna, hogy eljön az a nap, mikor kiderül, hogy a szobroknak vérük van, ami a testükben folyik, nem hittem volna azt sem, hogy a kő részévé válhat a saját húsunknak. Nem gondoltam volna soha, hogy a kőben erek vannak és lüktet az élettől, sem azt, hogy az emberek szíve keményebb tud lenni a kő szívénél. Ezelőtt még sosem hallottam a sziklák nyöszörgését, sem a szobrok fájdalmát, de tegnap láttam Babilon szobrait vérezni, és szívüket megállni. Érezhettem saját testemen a kalapácsok ütését, a szívemen szívük szétzúzását.
Tovább a teljes cikkreA pozitív érzelmek hatásai az egészségre
Nagyon fontos hogy felismerjük az érzelmeinket és a gondolatainkat és tudatában legyünk a hatásuknak nem csak az egészségünkre tekintettel, hanem a kapcsolatainkra és a környezetre való tekintettel is. A pozitív érzelmek boldoggá és örömtelivé tesznek. Minden körülötted csodálatos, élvezed a pillanatot, és minden a helyére kerül.
Tovább a teljes cikkre

Tömegével hagyják el az országot az érettségizők
Gyakorlatilag napjainkra olyan trend alakult ki, hogy húsz érettségiző közül tizenkilenc közli azt, hogy külföldön akar tanulni.
Tovább a teljes cikkre

Szezámmag: egy igazi kalcium- és vitaminbomba
A szezámnak a magja és a belőle sajtolt olaja is rendkívül jótékony tulajdonságokkal rendelkezik. A szezámmag igazi kalciumbomba, csontritkulás esetén rendszeres fogyasztása kifejezetten ajánlott, de tartalmaz még foszfort, magnéziumot, rezet, káliumot is vasat is. A vitaminoknak is bőséges tárháza, főként A- B1-, B2- és E-vitaminban gazdag.
Tovább a teljes cikkre

David Wilcock - Titkos űrprogram, és Naprendszerünk 5 millió éves történelme
Az elmúlt négy hónapban tudásunk a titkos űrprogramról legalább megnégyszereződött, köszönhetően az új bennfentesek érkezésének...
Tovább a teljes cikkre

“Eurázsiai antant” jöhet létre a NATO ellen
Mahdi Darius Nazemroaja geopolitikai szakértő szerint az eurázsiai integráció fenyegeti az Egyesült Államok fennhatóságát Európában, és a nyugati szövetséges országokat Washingtontól független cselekvésre készteti.
Tovább a teljes cikkre

A DARPA mátrix-szerű agyi implantátumot fejleszt, melyhez a gerinc adja a tápellátást
A titokzatos Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynöksége (DARPA) egy olyan eszközt fejleszt, melyet közvetlenül az agyhoz csatlakoztatnak, és a segítségével képeket közvetítenek az emberi látórendszert teljes mértékben megkerülve, a jelentések szerint.
Tovább a teljes cikkreAutonómiát Erdélynek!
Mostanra közel 15 ezren írták alá azt a – Románia kormányának címzett – petíciót, ami követeli Erdély önrendelkezési jogát és egy teljes politikai/gazdasági ellenőrzéssel rendelkező regionális kormány felállítását Kolozsváron.
Tovább a teljes cikkre

Izraeli fegyvereket találtak a terrorsejtnél
Izraeli fegyvereket találtak az Irakban működő terrorszervezet, az ISIS állásainak biztosításakor – az iráni FARS hírügynökség szerint az esetről az Anbar régióban harcoló iraki önkéntes alakulat, a Hashid Shaabi számolt be.
Tovább a teljes cikkre

A CIA-t a Pentagon helyezte zárlat alá, hogy leállítsa a nukleáris terrort, de az összeesküvés még mindig ellenáll
A ló éve egy nagy csattanóval búcsúzott a múlt héten a Pentagon példátlan lépésével, amikor zárlat alá helyezte a CIA Langley központját Virginiában. A rajtaütés célja "többek közt" az volt, hogy megtalálják azt a három nukleáris fegyvert, mellyel a cionácik fenyegettek, hogy felrobbantják Ukrajnában, Pentagon források szerint. Továbbá azokat a nukleáris fegyvereket, melyek Volgograd felé irányultak, az oroszok már lefoglalták, források szerint....
Tovább a teljes cikkre

Szertefoszlik a NATO technikai fölénye
Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter négy nappal ezelőtt nyilvánosan is bejelentette, hogy az orosz hadsereg nemsokára megkapja a legújabb fejlesztésű elektronikai zavaró berendezéseket.
Tovább a teljes cikkre

Ölelgesd a fákat, egészségesebb leszel!
Annak hallatán, hogy valaki megölel egy fát, legtöbbünknek szakadt nadrágos, nemezelt tarisznyás hippik jutnak eszébe, akik valami nagyon hangos és alternatív goa fesztiválon pumpálják a levegőt naphosszat, ám most tanulmányok bizonyítják: fát ölelni jót tesz az emberi egészségnek! Persze, ha ezt túlságosan abszurdnak találod, elég ha csak kimész a természetbe. Matthew Silverstone, a Blinded by……
Tovább a teljes cikkre

Az Amerikai Haditengerészet repülő fedélzeti mérnöke ezüst színű korongokat és bejáratot látott egy feltételezett Földönkívüli és emberi közös bázisra az Antarktiszon
"Beszélgetés volt a légi személyzet között, hogy van egy UFO bázis a déli póluson, és a személyzet egyes tagjai hallották beszélni a sarkon a földönkívüliekkel együtt dolgozó tudósokat, akik a levegő mintavételi táborban vannak egymással kapcsolatban." - Brian, az Egyesült Államok Haditengerészetének nyugalmazott fedélzeti mérnöke 2015 január 30. Albuquerque, Új-Mexikó 2015 január 2-án az alábbi e-mailt kaptam egy nyugalmazott amerikai haditengerészeti...
Tovább a teljes cikkre

Egy civil ukrán nő az igazsággal totálisan megsemmisítette az ukrán junta toborzótisztjét!
Zaporozsje régióban háborús propaganda sorozó-beszédet tartó ukrán toborzó tisztet egy helyi lakos, egy ukrán nő olyan megsemmisítő erejű igazságbeszéddel szembesíti, hogy ehhez semmi többet nem kell hozzáfűzni !
Tovább a teljes cikkre

A kvantumegyenlet azt sugallja, hogy az ősrobbanás soha nem történt meg - A világegyetemnek nincs kezdete
Amikor a tudományban elérkezünk arra a pontra, hogy megmagyarázzuk valóságunk valódi természetét, akkor nem fogunk hiánytalan elméletet, vagy az elmélethez tartozó hibátlan kritikát találni. Olyanok vagyunk, mint egy amnéziás faj, miközben megpróbáljuk felfedezni, megkeresni a választ, mely valószínűleg létezik, de még nem leltünk rá. Hogyan kezdődött a világegyetem? Egy új kutatás szerint lehetséges, hogy nem volt ősrobbanás. Ehelyett lehet,...
Tovább a teljes cikkre

20 szobanövény, amely megtisztítja otthonodat a méreganyagoktól
Egy kis természet otthonodba való csempészése jóval többet jelent, mint hogy feldobd segítségével a hangulatot. A lakás különböző helyiségeibe elhelyezett szobanövények segíthetnek csökkenteni a szezonális betegségek valószínűségét (mint például a közönséges megfázás), eltávolítva a lebegő szennyeződéseket (illékony szerves vegyületek), csökkentve a fejfájás esélyét. Mindemellett javítják az ember közérzetét, csökkentik a vérnyomást és az allergiás...
Tovább a teljes cikkreTörökország csapdába esett az Iszlám Állam elleni küzdelemben
Törökország csapdába esett azzal, hogy határait éveken át nyitva tartotta a Bashar Al-Assad szíriai elnök megbuktatásáért harcba indulók előtt. Bár azóta, hogy az Iszlám Állam (IÁ) közvetlen szomszédságába került, szigorította a határellenőrzést, mégis képtelen gátat vetni a dzsihadisták be- és kiáramlásának – mutattak rá nyugati diplomaták és szakértők.
Tovább a teljes cikkre


Részletes hadihelyzetjelentés Aleppoból (videofelvétel)
A Szíriai Arab Hadsereg több célpontot támad a városban. Az erősítésként érkezett nagy számú páncélos haditechnikával ami Aleppo városába jött, a Szíriai Arab Hadsereg előnyre tett szert abban az offenzívában, amit Kafr Hamrában és a Handarat kerületben indított, valamint az Al-Kvaszeir gyümölcsösök területén kezdett támadásban.
Tovább a teljes cikkre


Aranyalapú rubel vagy jüan? – A globális valutaátállás folytatódik
A globális valutaátállás már egy ideje elkezdődött, az utóbbi hetek eseményeinek hatására azonban gyorsabban végbemehet, mint gondolnánk. Mindegy minek nevezzük, székfoglalónak, a Titanic átrendezésének vagy egyszerűen a hatalmi erőviszonyok átrendezésének, ne essünk abba hibába, hogy azt gondoljuk „csak” egy rutinszerű folyamatról van szó.
Tovább a teljes cikkre

Hogyan hatnak a különböző zenék a vérünkre?
A vér illetve a vércsepp érzi a zenét! Példátlan kísérletnek indult, szenzációs felfedezés lett belőle. A stuttgarti egyetem két fiatal kutatója, Anette Kolb és Katharina Sinner friss vért cseppentetek fekete alapra és bekapcsolták a nagy felbontású kamerát. Miután a csepp nyugalmi állapotba került, lépes szerkezete is kirajzolódott a szélen nagyobb a közepén kisebb üregekkel.
Tovább a teljes cikkre


A megbocsátás hatalom az emlékek és az érzelmek felett?
Ameddig a régi sérelmekkel újra és újra előhozakodunk, ameddig felhánytorgatjuk, felidézzük őket, addig az emlékezetünkben tartva a sérelmet, gondolatainkkal újra tápláljuk az egykori érzéseket, újra gerjesztve az egész eseményt, és újra átéljük annak minden részletét.
Tovább a teljes cikkre


Pro és kontra, avagy jó, ha tudjuk
Politikai oldaltól és vérmérséklettől függően lehet értékelni pro és kontra az orosz elnök budapesti látogatását, de mindezektől függetlenül azt gondolom, a tényeket és az eredményeket érdemes számba venni, amikor valamiféle értékelést akarunk tenni a történések kapcsán. Bár talán az is igaz, hogy minden valószínűség szerint Putyin látogatásának célja alapvetően nem az volt, mint amiről a fősodratú média most beszél, nem az, amit a hírekben olvashatunk.
Tovább a teljes cikkre

Hogyan működik a karma?
Az ember igazságérzete azt szeretné, hogy a karma egyfajta “égi” igazságszolgáltatás legyen, és azok akik itt a földön “bűnt” követtek el, elnyerjék méltó büntetésüket a következő életükben. Azonban a karma következmény, és nem igazságszolgáltatás. Csak mi szeretnénk ha igazságszolgáltatás lenne, és ennek megfelelően el is torzítottuk a karma fogalmát.
Tovább a teljes cikkre


Titok?
“Nem a szavaiddal, nem a tetteiddel, hanem az érzéseiddel vonzol. Ha egy szót nem szólnál és semmi különösebbet nem csinálnál, akkor is olyan embereket, eseményeket vonzanál be, amilyen Te vagy. Minden esemény, minden életedben felbukkanó személy egy-egy ajándék, akik mértani pontossággal megmutatják, mi zajlik a lelkedben. Hatalmas előnyre teszel szert, ha életed minden mozzanatát így szemléled.”
Tovább a teljes cikkre


Több száz bank csatlakozik az új orosz pénzügyi rendszerhez
Eddig 168 bank kötött megállapodást a Rosszija Bankkal az Oroszország által fejlesztett új pénzügyi adatküldő rendszer használatáról, és mintegy 320 pénzintézet vett részt annak tesztelésében.
Tovább a teljes cikkreNem sz@rral gurítanak
Valószínűleg nem nagyon alszanak mostanság nyugodtan azok, akik a globalista térnyerés fokozódásában és növekedésében érdekeltek. A színfalak mögött nagy bizonyossággal lázasan megy az agyalás, hogy miként tudnának kijönni abból a zsákutcából, amibe Görögországban manőverezték magukat. Mert, hogy Hellaszban kicsit túltolták a bicajt, az ma már senki előtt nem kérdéses.
Tovább a teljes cikkre


Két Fokhagymakúra recept az immunrendszer erősítésére
Csináljuk végig a következő fokhagyma kúrát az immunrendszer erősítésére és az erek kisöprésére (érelmeszesedés elkerülésére és gyógyítására)
Tovább a teljes cikkre


Interjú egy Észak-amerikai indián sámánnal
Sid Hawkins (Shaman Hawk, törzsi nevén Aonchitak Cho Ni) Észak-amerikai indián sámán, számos előadást tartott a gyakorlati spiritualitás a hétköznapokban témakörben, hamarosan Marosvásárhelyre, majd Budapestre utazik további találkozókra. Matriarchális társadalomból származik, négy lány édesapja, gyerekkora óta praktizál sámánként. Vallja: foglalkozzunk saját magunkkal, mert a gonosz erők legjobb barátja az a jó ember, aki ugyan tudna, de nem tesz semmit. Életéről, tevékenységéről kérdeztük. – írja mihir.ro
Tovább a teljes cikkre


 Kezdőoldal  |  Kiemelt hírek  |  Magyar honlapok  |  Online játékok  |  Online Tv  |  Webmestereknek  |  Kedvencek közé  websas.hu websas.hu